su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Alt komşunun balkonuna su akıyor benim balkonum kuru kombi var ama tam altına denk gelmiyor bakılması gerekiyor

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Son yıllarda kullanımı daha çOkay yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar su tesisatçısı ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Su kaçağı kırılan yerde su kaçağı tespit bulunmaz ise tekrar su kaçağı şüphesi bulunan diğer yerler kırılırdı.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

su tesisatçısı Su tesisat uzmanları, bu teknolojileri kullanarak su kaçaklarını hızlı ve doğru bir şekilde teşhis edebilir.

Konusuna su kaçak tespiti hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Bir evde tesisatçı hizmetine her zaman olmasa da ara ara muhakkak ihtiyaç duyulur. Bu yüzden usta tesisatçı hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların aklına su su kaçağı tespit tesisatı ne kadar tutar gibi sorular gelebilir.

Report this wiki page